Filozofija

Robovanje lepe Janje - Filozofija discipline

 

24-IX-2022

Jer Muškarci moraju ponovo biti muško, a pičke naše robinje! Imamo prirodno, apsolutno pravo da ih dominiramo, radimo im šta hoćemo, pa i ubijemo, ukoliko one nastrane, izdaju nas, ne slušaju ili nam se samo tako ćefne.

 

CENA: 3.790 dinara (zastarelo: više ne važi)

 

NAPOMENA: S obzirom da me smrdljivo-užegli ljigavci neprestano pljačkaju preko sudova i sudskih izvršitelja: za sada, ipak, plaćanje je na dobrovoljnoj bazi, no kasnije, ukoliko ustreba biće obavezno; a, nadajmo se da neće!

 

 

28-I-2023

NAPOMENA 2:

~ PLjAČKA ~

Pljačkanje usmereno protiv mene, preko sudova i izvršitelja, sa ciljem da me zaustave u mom pohodu do pobede, ovoj pravednoj borbi za dobrobit Muškog Roda, našeg naroda (rase) te budućih pokolenja ne posustaje. Stoga je neophodno, od sad pa nadalje, plaćati za Robovanje lepe Janje (delove od 2 do 8).

Više se NE dobija prethodno naznačeni bonus (dodatni filozofski radovi + reklame od broja 1 do 9 u svim verzijama + kompozicija za simfonijski orkestar Zbog one koju voli) u visokoj rezoluciji.

Ženturače su nas izdale, izneverile sve što su mogle pa zato ima žestoko da pate te ispaštaju za kolosalna zlodela počinjena, u njihovo ime (te zarad perverata i podljudi): superiornom i uzvišenom Muškom Rodu... Ima doveka da budu naše žrtve i robinje; ujedno ćemo sve perverte, izrod i nimoide (nebele strvine) nemilice pobiti, temeljno potamaniti jer tako mora i drugačije ne može! Nepravda učinjena Belim Muškarcima, našoj rasi, kulturi i civilizaciji—tokom perverzne vladavine—je neopisivih razmera, a naš gnev je još mnogo veći, naša svirepost je legendarna te mi ne opraštamo nikom i ništa; a naročito nećemo nevernim pičkama... Kukala im majka... Ja još uvek nisam ni počeo sa pravom borbom protiv najgoreg mogućeg zla: i dalje je samo priprema... Pravu borbu ćete prepoznati po giljotinama.

CENA: 12.790 dinara (za svaki deo pojedinačno)

 

2-II-2023

REZULTATI ANKETE (za premijerno bušenje):

1 – 736

2 – 690

3 – 742

4 – 2465

5 – 1130

6 – 4883

[Glasanje je završeno 31. januara 2023. u 23:59]

FINALNA ODLUKA: barem za sad ćete saznati samo o Janjinom velikom bušenju i to uskoro!

 

* * *

 

Anketa za najbolju reklamu broj 6 [6.0, 6.1, 6.2a, 6.2b, 6.3]:

Rezultati glasanja završenog  24. maja 2023. godine

Omiljena reklama iz šestog ciklusa je 6.2a!

~ Sve čestitke Janjinoj mami na mudrim rečima. ~ 

 

 

 * * *

 

 

30-IX-2023 

Anketa broj 2:  Izaberite spermušu     

Koju od njegovih omiljenih žrtvi i uskoro robinja biste najradije da bude glavna spermuša ili možda da kažemo „junakinja“ u njegovom sledećem filozofskom/muzičkom/matematičkom remek-delu? 

Pobednica je Janja! (Čestitamo!) 

Za ekstremnu svirepost, DA je dobilo 97% glasova. (Čestitamo, opet!)

 

 

 

 * * *

 

 

 19-XI-2023

~ BRINETINA  TRILOGIJA ~

1. Poklon Gospodaru (besplatno)

2. Njena bezuslovna predaja (7.980 din.)

3. Robovanje (10.980 din.) 

 

 

 

Filozofija discipline